julklappar

  • produkter frå rituals. så himla fina, doftar gudomligt och fungerar så braaaa. Vill ha ALLIHOP
  • böcker. vill bara fylla alla lediga utrymmen i lägenheten med böcker. kokböcker. bakböcker. drinkböcker. skönlitteratur. faktaböcker. komediböcker. 
  • sängkläder, filtar och alla mysiga textilier man kan ha! 
  • MAC-smink. speciellt ett borst-set. i´m in looove
  • kandelaber. och en massa ljus. mojsmojsmojs
 
tråkiga hemmastuff vi BEHÖVER: 
-dammsugare (hatar vår nuvarande)
-vedkorg
-matberedare 
-"grytvantar" till vedspisen, den blir så jäkla vaaarm! 
-brödrost
 
har lite ångest över att jul kommer spenderas i thailand. älskar ju julen med mina knasiga släkter, snön, julmaten och julklapparna. Men tror vi kommer ha det riktigt awesome i Thailand också, så ska inte klaga ;) 
 
 
 
 

26 november

skrev värsta depp-inlägget imorse. är sjuk och allmänt trött på livet. men nu tror jag att jag har tagit mig samman och lyckats vända allt till något positivt. som jag alltid brukar göra, tog lite längre tid den här gången bara :) 
 
-radera alla energikrävande människor i ditt liv, en gång för alla, BORT ska dom
-SKIT i vad alla runt omkring dig åstadkommer och pysslar med, bry dig BARA om dig.
-tröstät!! (en kokosbolls-sats senare) 
-boka in dejter med fina folk
-skriv av dig 
-ge dig själv en dag att bara skita i alla måsten
-städa din bostad och ta en dusch, du känner dig "ren" och det gör troligtvis din bostad också (sambon å om du har en sån) (:
-släpp saker som gör dig stressad/ledsen, tänk på alla bra saker du har, för alla har något!
 
Ikväll har finis elin varit här hela kvällen. imorgon kommer timjan hit vid 11, sen ska jag bara på ett möte i skolan för att sedan dejta Anna och på kvällen ska jag till baltic och kolla på Misses innebandymatch
 
två favoritbilder. stämmer så fruktansvärt bra
 
 

24 november

så mycket blandade känslor denna helg så jag bara vill svämma över, lägga mig under täcket och vakna upp om nån månad. Så mycket har jag gått igenom denna helg. 
 
Två fina hästar mindre i denna värld, det tar så jäkla ont. Jag har varit på bal och haft roligt, varit med och stängt arken, vilket alltid slutar i kaos. och ndokewfcosnclekrple 
 
så känner jag just nu. fuck this weekend
idag kom första snön också, och till på det är det idag bara en månad kvar till julafton, vilket innebär att det är mindre än en månad till Thailand. Har nog aldrig kännts så skönt! 
 
Ska försöka muntra upp mig själv med solsidan, tvivlar på att det hjälper när det enda jag känner just nu är att världens är så jävla orättvis och att allt ålands-drama kan sprätta. 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow