27/2

har jobbat idag och tänkte fortsätta med det ikväll. Kört några maskiner tvätt och diskat lite. Vilken wifey. Är trött i kropp och själ men är glad ändå för imorgon far jag till stockhoooolm!! 

hade en jätte trevlig kväll med Brandt-tanterna igår! Bakade kakor, åt upp kakorna, drack kaffe och skrattade :) 


23/2

Hade en jätte trevlig fredag med mina grabbar, hockeytittande, öldrickande, middag och myycket skratt! Igår hade jag skitkul först på förfest med Hanna, Emma & Elin och efter det en jätte bra kväll på krogen! :) Lekte bartender och det kan hända att det är ett framtidsyrke ;) 

idag är jag inte kaxig men har lyckats städa bilen iaf. Imorgon ska jag både till skolan och på jobb, skönt att få lite rutiner trots allt!


SPORTLOV

dagarna går för fort nu! Har vilat upp mig, kört en maaassa bil (har varit till sund typ 4 ggr!?) och "sportat" lite med mina fina syskon men det är nog allt jag åstadkommit hitills på detta sportlov.

Känner att jag måste ta tag i jobbsök, plugg, skolsök och allt annat viktigt livsavgörande som ska avklaras på typ en månad. Dom som vet vad dom vill göra i framtiden, har ett jobb och började plugga studentprov för ett halvår sedan; avundas er !!!!!
 
men jag är nöjd med livet 


Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow