29/1

har haft en jätte bra dag i solskenet! Två timmar i skolan och sen var jag ut och red med Timjan. Shit vad jag har saknat att rida/hästar överlag.
 
ikväll har jag funderat på lite utbildningar, som planen är nu söker jag in i höst och kommer jag in sparar jag min plats men annars söker jag igen till våren15 eller hösten15 :) Skulle ju skönt att ha lite pengar att röra sig med när man fortsätter plugga ! 
 
 
känns ju som om vi tog dessa igår
 

28/1

Så fort jag flyttat från sund ska jag börja ta mig ut till hammarland. Ska nämligen ta hand om fina Baffe eftersom Catta kommer hoppa på kryckor några månader. Hästan är ju så himla fin så det ska väl inte bli något problem! 
 
Såg igår en bild på en bugande fjording ch jag blev så himla sugen på att trickträna! Ska plugga in lite sånt nu så kanske det blir lite cirkus i stallet :)
 
Har skrivit matteprov idag som gick bättre än förväntat och snart ska jag fara ut till sund och mysa med kissorna. Ikväll tror jag det blir kaffe med Micke och imorgon har jag sovmorgon :D 
 
Bilden är från i våras och sen dess har han vuxit hur mycket som helst!!
 

27/1

har kommit in i en såndär riktig skitperiod. har sån skolångest att jag inte ens kommer upp ur sängen på morgonen. Dessutom har min kropp alla möjliga fel hela tiden. förtillfället har jag migrän(?!) 
 
vill bara att allt ska vara över nu. Gå på ledigt, plugga lite, jobba lite (förutsatt att jag får ett jä*la jobb) och bara ta det lugnt. 
 
 
Har iaf världens finaste runt omkring mig så samtidigt som jag mår kasst är jag så lyckliiig 
i helgen ska jag dessutom till världens finaste lillasyster OCH se Ellie Golding!!!
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow