26/5

har nästan ledigt hela veckan, jobbar bara onsdag och det känns rätt så skönt! Efter 8 helger jobb ska det bli skönt att få vara ledig en :) 
 
Försöker spendera min lediga tid med vänner och Baffe, och jag lyckas rätt så bra. Kul att pyssla med ponnyn och jag är så glad att jag har mina vänner som jag alltid kan bara vara med. Inte känna någn press på att vara någon jag inte är. 
 
Jag försöker alltid mitt bästa, och det är klart att jag inte alltid lyckas. Men jag försöker. Ja försöker alltid mitt bästa. Och som det säkert är för alla människor, är det svårt att se sina egna misstag. Därför älskar jag öppna och ärliga människor, och försöker vara så öppen och ärlig som möjligt. Ibland är jag för ärlig och ibland är jag inte världens mest öppna person. Ibland orkar man helt enkelt inte. Det kan misstolkas och det blir fel när jag förväntar mig(omedvetet) att alla andra ska vara likadana mot mig som jag är mot dom. Vilket självfallet är omöjligt. Vissa personer är helt enkelt inte lika utåt som jag, och det är inget negativt i det!! Men JAG har svårt med såna människor för tyvärr, jag är ingen jävla tankeläsare.
 
 

Team Baffe

 
Longerade Baffe på banan igår, tog sedan en promenad med honom och Eva och när vi kom tillbaka till stallet kastar Catta hjälmen i händerna på mig och ställer en pall bredvid hästen. Fick en mini-hjärtattack men jag hängde lite över honom och sedan klättrade jag upp, smidig som jag är. Han brydde sig knappt alls. Det var första gången någon verkligen satt på honom!
 
Idag for jag till stallet och satte på honom sadeln, släppte honom på banan och hade stigbyglarna hänga och dingla i sidorna på honom. Han va lite trött efter gårdagenspass, jätte lugn och fin. Helt otroligt att en treåring byter galopp själv så snyggt som han gör! Blev så impad av honom när han joggade på där helt lugnt och nöjt. Sagoprinsen!
 
När jag trodde vi var klara säger Catta: "ja, hjälmen ligger där i gräskanten" och jag tror min haka hamnade i mark. Hoppade upp och han kikade lite på mina fötter men mer än så brydde han sig inte. Sen gick vi några varv på ridbanan och jag svängde lite själv och han lyssnade jättebra!!
 
Fördelen med redan inkörd häst är ju att han förstår styrningen och är van att saker rör på sig, skramlar och hänger. 
 
Nöjdaste tjejen i världen hittar ni här!! 
 
igår
idag
se, SÅ mycket bryr han sig.....

19/5

i fredags fick jag besked att jag BLIR STUDENT, den lättnaden alltså!! Fast jag nog va ganska säker på att jag skulle klara mig så är det skönt med bekräftelse :)  det är mindre än två veckor dit. huuur gick tiden så fort? Shit. 
 
Längtar (självfallet) fruktansvärt mycket till 31a. Längtar näästan lika mycket till att det är över.. Ska bli så skönt att slippa planera, fixa, budgetera, boka och dona. 
 
Har idag spenderat halva dagen på bagis med några tjejer ur klassen och sedan hängt med grabbarna på vårdö. En riktigt fin dag trots regn :) 
 
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow