HEMMA

började morgonen med att kolla ikapp PH(VIKTIGT) och rensa mina garderober. Känns bättre att lägga in de nya kläderna då! Har nästan köpt allt nytt känns det som...
De bästa var nog ändå nya vinterjackan(äntliiiigen) och Michel Kors väskan. Är inte så mycket för märken egentligen, men har tröttnat på att väskor bara håller ett år och sen är dom trasiga, fula och nötta. Så nu fick det bli en äkta :) 
 
nu väntar jag på att bästa Hanna Brandt, som jag inte sett på flera veckor, ska komma hit och mojsa!! 
 
Barce var för övrigt jääättebra ♡♡♡ 
 

 
 

8/11

livet leker! är knappt hemma förutom när jag sover.. Spenderar mest tid på jobbet(både på arbetstid och fritiden hehe), på andra plats kommer stallet och annars är det, ja, sängen :) 
 
Är så himla nöjd över mitt "nya" jobb (ha jobbat där 3 månader nu). Träffar nya människor varje dag och visst finns det kunder som kanske inte alltid är så trevliga, men det överväger verkligen att få upp kontakten med gamla kompisar/ träffa nya. Vaarje dag. Så mysiiigt. 
 
Nu ska jag iväg med grabbarna grus. Ha en trevlig lördag alla fina. PUSS
 
psst. ingenting blir sämre av att vi drar till barce på torsdag !!!!
 
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow