23/9

Jag sover mycket och ofta. och vääldigt djupt. Älskar att sova. Men denna helg har det inte blivit mycket sömn alls och det kom jag fram till när jag idag vaknade kl 13(!!!) med datorn i sängen. Började kolla serie kl 23 inatt och somnade tydligen mitt i ett avsnitt. Har sedan sovit i ett streck fram till kl 13. Är ju ett under att jag inte knuffat macbooken ur sängen eller rullat över den på dom 13 timmarna med tanke på hur jag sover... 
 
 
Hade iaf en mysig hemmakväll och idag har jag fixat en massa tavlor till min "wall of fame". Tänkte fara till hästn ikväll. Fan va de e trevligt att vara ledig!
 
fick en present från staterna av finaste Elin också!! 
 
 
 

11/9

Nu var skede2 av körkortet över. Jäklar va nice. och jag har gått på ledigt till måndagkväll. Ännu mera niiice! 
 
Har börjat kl 06:45 tre dagar i rad och även tränat + ridit 3 dagar i rad så är helt sluut. Tänker spendera morgondagen i maxinge med bästis som kommer hem från sthlm. Fem dagar utan henne är liksom för mycket.. På lördagkväll blir det en liten öl och på söndag ska jag sova ikapp allt jag missat. 
 
Igår red jag finaste Myran för första gången! (träningsvärk deluxe) Och idag gick jag med och promenerade när Eva red henne. Härlig häst och fin kompis. Älskar att få upp kontakten med människor och det känns ändå som att man inte ens varit utan varandra 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow