18 februari

Dags för en skolvecka igen! Åker till sverige imorgon efter jobbet. Känner att det går sådär med min "fixa före jag åker"-lista.

Projektarbeten? CHECK
Städat hemma? Nästan...
Packat? NEJ
Pluggat? NEJ
Tankat bilen? NEJ
 
Skolveckan ska bli jätteintressant. Vi börjar nämligen med en ny grej IGEN! 
Lördag: Epilering
Söndag: Salong
Måndag: Salong
Tisdag: SPAteori
Onsdag: Phytomer SPA
Torsdag: Phytomer SPA
Fredag: Phytomer SPA
 
Ja alla vet väl ungefär hur det fungerar på ett spa :) Jag vet ju inte riktigt själv ännu vad det innebär. Men kroppsbehandlingar inom Phytomer antar jag att det betyder för oss åtminstone! Spännande!!
 drömmen........
 

17 februari

Var ledig fre-mån. Har varit såå skönt. Älskar känslan av att vara ledig bara, och inte behöva känna "imorgon ska jag på jobb". Så det var guldvärt!
 
Alla hjärtans dag känns typ överskattat. Ändå kan jag inte låta bli att göra/köpa presenter haha.. Bara för att jag får en anledning då jag älskar present och att skämma bort Dan är ju nog det bästa som finns.
Egentligen är ju verkligen huvudsaken att få spendera dagen med de man älskar.
Dan fick lite gulliga kuvert med olika innehåll och en T-shirt. Jag hade åtminstone en mysig dag. Fick t.ex. ost & kex i sängen hehe
 
 
Igår kväll hade vi middag för Bia som äntligen kommit hem. Stod och skakade, grät och höll om varandra i flera minuter före vi ens fick fram något. Känns verkligen som att jag är hel igen nu. Hon är ju verkligen en så stor del av mig och den absolut finaste människan som finns. Vi har ett speciellt band, det bara är så! 
 
 
Nova ritade en massa fint och visade hur lätt det är att skriva MIA 
 
 

one year

kan inte fatta att det är över ett år sedan jag träffade Dan. Tiden går så himla snabbt! Om bara en vecka är det exakt ett år sen jag for till Västerås första gången
 
Det känns som allt och inget har ändrats sen dess. 
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow