29.3

Jag är hemma från Sverige, haft en väldigt mysig påskhelg. En väldigt lugn helg där jag varit LEDIG, myst med vänner, sambon och varit på familjemiddagar. Precis lagom!
 
Skolveckan var kul och gick rätt fort. Fått och gjort en massa härliga behandlingar samt massage, känner mig som en ny människa. 
Plus att det är en psykisk-pepp att träffa mina galet bra klasskompisar. Vi har bara fikat och myst hela veckan!
 
I fredags var jag ut till Baffe första gången på nästan ett år (skäms på mig). Hästar har helt fallit bort på senaste, men gud så kul det var. MÅSTE hålla igång detta nu!

Världens finaste duktiga ponny som gick stadigt i form trots att jag sitter som en kratta haha.

Så som varje söndag borde se ut. Film med sambon.

 

skönhetsbibeln

det var med denna allt började
 
 
 
Våren 2012 gick jag runt på bokrean och bestämde mig för att köpa denna. Kommer ihåg att jag hade den med mig överallt och stäckläste den på bara någon dag (trots att den är rätt tjock). Idag, 4 år senare, påbörjar jag vecka 15 av 23 på min hudterapeut-utbildning. När jag satt med boken i handen där på bilden var jag såå säker på att jag skulle bli polis. Haha galet 
 

17.3

Är några stycken som frågat mig på senaste varför jag strålar, haha åh gud, men det känns bra. Vet inte riktigt vad det beror på mer än att jag är superkär och att det känns som allt rullar på så jäkla bra. Så här glad har jag nog aldrig varit tror jag. Är inte bara glad utan lycklig rakt igenom. Har inte haft många sekunder över till vänner och familj på senaste tiden men det kommer bli bättre. 
 
  • Jag har världens absolut finaste sambo (tänk att jag får kalla honom sambo!!) 
  • Världens mest stöttande, fina vänner. Fan, vad skulle jag vara utan er!? 
  • Nytt jobb (åtminstone på gång :) , som jag trivs galet bra på.
  • Enligt mig, världens bästa lägenhet, som är perfekt för oss. 
  • Min fina lilla bil är ÄNTLIGEN lagad. När jag kommer hem från sverige ska den få en städning och tvätt.
 
Det är alla vardagssaker som gör allt så himla bra.
 
Jag kommer byta helt till ett dags-jobb och bara hoppa in på Shoes när det behövs, f.o.m efter påsk. Och det känns sjuuukt bra. Tråkigt att lämna Shoes, men sånt är livet! 
 
Är så pass nöjd med min hy just nu att jag endast använder Phytomer CC Créme 01 SPF 20. En underbar,lätt och utjämnande CC-créme. Tummen upp till Phytmer!
 
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow