Hudvårdsleverans

Förra veckan fick jag två roliga paket på posten. Det ena var från Skincity och det andra från Exuviance

Från Skincity beställde jag "ny" ansiktsmask och en helt ny nattkräm; Dermaceutic -Light Ceutic. På senaste har jag haft mycket finnar och pormaskar vilket denne ska förebygga. Dessutom vill jag testa mer Dermaceutic-produkter då jag tycker så mycket om min Mask15 därifrån. Har använt den ca. en vecka nu och tycker den verkar bra!
 
På köpet när jag beställde kom det med en maskpensel av modell jag inte sett förut. Skincity - The Mask Brush. Själva penseln var i silikon. Har länge tänkt att jag skulle behöva en ny maskpensel, då min gamla typ säger tackåhej när som helst. Tycker det var ett väldigt bra påfund. Du mistar ingen produkt och slipper kladda ner fingrarna!
 
 
Från Exuviance hade jag beställt för min provision jag samlat ihop i skolans salong. Blev en massa spännande grejer men har inte riktigt hunnit testa ännu.
Rengöringingen -Purifying Cleansing Gel, är min favorit sen nästan två år tillbaka.
SkinRise Bionic Tonic-padsen innehåller samma sak som Exuviance bästa och lyxigaste mask(som du bara kan få på salong). Älskar masken men har inte hunnit prova padsen ännu.
Resterande produkter är rätt nya, ska bli spännande att testa!
 

230217

 I måndags gjorde jag något spännande. Jag testade nämligen Goldwells Keratinbehandling. En behandling jag velat testa länge. Den ska minska frizz och "reparera" håret. Dock drog behandling även ur en maaassa av färg. Jag har funderat ett tag på att bli ljusare så mig gjorde det inget.
På bilden är håret endast fönat och inte plattat, häftigt! Skulle undvika att duscha håret några dagar efter behandling så har inte tvättat det ännu, ska bli så kul att se hur det ser ut efter första hårtvätten! Fick helt plötsligt ganska långt hår.
 
Har varit och hälsat lilla Ture välkommen till världen också. Absolut det sötaste jag någonsin sett. Skulle kunna stirra mig blind på dessa små fingrar.
Måste även lägga upp en bild på mitt först långkok i nya gjutjärnsgrytan också. En sats kalops som blev MMH!
 
 

120217

Hej aktiv! Hänt en del sen sist såattsäga
 
Det största är väl att jag TAGIT EXAMEN! Hallelujah! I samma veva fick jag jobb som personlig assistent på heltid. Började 2/1 och triiiivs 
 
Fixat om rätt mycket hemma, bl.a lagat en egen sänggavel! och så har det tillfälligt flyttat in två kissor från katthjälpen.
Idag bokades familjesemstern till Florida nästa vinter, så jäkla fiiint. Ska bo på olika ställen så vi hinner se så mycket som möjligt av den fina delstaten. Var ju 9år(!!) sen jag va dit sist så det ska bli kanonkul
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow