190418

Imorse skrev jag tenta på venprov och katetrisering, på eftermiddagen fick vi ut den tentan och en till; godkänd i både vilket betyder att alla tentor mitt första år på sjukskötarlinjen är klara och godkända! WHAT A FEELING!!! 
 
Detta firades med lunch på Svarta Katten med Sandra och senare drog jag och Jessica till min stuga för att käka thai & bada jaccuzzi. Det gick att ligga på altanen i bikini utan att frysa - flera sådana vårdagar tack!!!!!!
 
 
 

EN LEDIG ONSDAG

Spenderade halva dagen hos Pernilla idag. Marwin fick träffa Milton för första gången och jag har aldrig sett han så busig! Sen blev det en långsam skogstur med hästarna. En riktig skön dag med mycket frisk luft. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Aloe Vera 3.0

Nu har jag gjort den tredje mätningen av mina aloe veror. Det är så kul att det går bra!!!
 
Baby-Aloe kämpar på. Det långa bladet har vuxit till sig och bladet i mitten har vuxit om det till vänster, men det går långsamt. 
Bilden till vänster är tagen 12 mars, den i mitten 26 mars och den till höger 15 april.
 
 
Big-Vera däremot, växer så det knakar!! Det femta bladet bara grooor!
Bilden till vänster är tagen 12 mars, den i mitten 26 mars och den till höger 15 april.
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow