familjen annorlunda

Dessa djur är så otroligt underhållande. Marwin vill vara överallt och så när alla som det bara går, gäller både hästar, hundar och människor. Hästarna får alltid komma ut och rulla sig i snön efter vi ridit ett "hårt" pass, då ska dom leta upp den perfekta platsen och snurra hit & dit medan jag & Timjan tomtar på och försöker hinna med. Idag traskade den ena in i en rosenbuske och Marwin satt under en sirénbuske och glodde. Ett riktigt halvbehärskat kaos med andra ord. Lika roande varje gång
 
 
 
 

stil

Jag har alltid önskat att jag hade ett jobb där jag fick klä mig "fint", alltså business. Sitta på ett kontor, bära kavaj & klackar, ha långa målade naglar och en massa smycken. Har ALDRIG haft ett jobb där den stilen passar in, och kommer troligtvis aldrig ha ett sådant arbete heller haha. 
 
Tycker människor som får sminka sig fina varje morgon, använda vita skjortor och sitta där och pilla på sitt tangetbord med en kaffekopp i handen verkar så 'lyxiga', förstår ni vad jag menar? Själv kommer jag i träningstights och en för stor tröja, med sönderbitna naglar(kronisk nagelbitare...) och inte ett enda smycke på kroppen. Inom vården finns det två olika alternativ beroende på var jag är; Antingen arbetar jag i egna kläder, och då är det varken bekvämt eller passande att ha kostym liksom. Andra alternativet är att man byter om till arbetskläder före jobb. Och då orkar man ju verkligen inte piffa till sig destomer på morgonen för att 20 minuter senare byta om??? Smycken är både ohygieniskt och opraktiskt. Gelenaglar och nagellack likaså.
 
Jag kommer alltså troligtvis alltid traska in i träningsbrallor, nikes, med min take-away kaffemugg i handen, håret åt alla håll och med tur ha lita mascara på mig, varenda morgon. Tråkig helt enkelt. 
 
Uppdatera vårgarderoben har jag oavsett tänkt göra. Kanske slinker in någon skjorta, får väl passa på medan jag går i skola.......
 

200218

Hejhej tisdag!
 
Kom just hem från praktiken och är så fruktansvärt trött... Har ledigt två dagar nu och ska passa på att vila ut ordentligt. Är det bara jag som älskar att städa när man går på ledigt? Helst kvällen före första lediga dagen så man kan vakna upp till ett helt nystädat hem och inte behöva tänka på städning, det är ju ändå det bästa!! 
 
Jag ska med andra ord städa, tvätta och även gå på promenad med Jessica. Solen skiner så tänker verkligen inte spendera resten av dagen inomhus 🙂 
 
Ska njuta av mina två fria dagar nu, hoppas på lika fint väder som idag! 
 
Trots soliga vinter-dagar längtar jag ändå tillbaka till varma, sköna och underbara egypten. Den bästa resan jag varit på 💗 Helt underbart ställe!
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, är sambo med Dan, hatar kroppskomplex och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow