150218

Var precis påväg att skriva att min praktik är över för denna vecka när jag kom på att jag ska dit på söndag igen. Trivs jättebra så det är bara roligt! Veckan har hittills bara susat förbi. Imorgon ska jag jobba och sedan har jag ledig lördag :) 
 
Igår var det alla hjärtans dag och jag och D jobbade helt om varandra, lite tråkigt för jag älskar ju att fixa fint på alla "speciella" dagar. 
 
Förtillfället gör jag lite skolarbeten och pluggar till en tenta vi ska ha efter praktiken. Hade väl varit för enkelt att bara ha praktik och koncentrera sig på det 100% hehe.
 
Har inte riktigt koncentration till plugg så kollar helt ärligt mest på lite nytt till lägenheten, nya sängkläder och handdukar blir nästa inköp tror jag! Har lite svårt att bestämma mig för vilka färger det ska bli. I badrummet passar ju nästan vad som helst! 
 
 
 Kom ihåg mig?
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow