310118

Har på skoj försökt skriva åtminstone ett inlägg per dag på bloggen från typ halva januari och framåt, och det har gått ganska bra! Om ett par minuter slår det över till februari. Galet vad veckorna går fort..

Jag fick äntligen sova i min egen, stora, mjuka, sköna säng inatt. Jag har verkligen världens bästa säng, den är dock ett he*vete att flytta haha. En enda stor resårmadrass, den väger lätt 100kg. Att få upp den till högsta våningen var en riktig utmaning. Men gick helt okej då vi var 5 stycken 😃 

Idag har jag tagit det sista av mina saker från Örtis, städat och sagt hejdå. Tog lite ont i hjärtat men känner ändå att det är på tiden för nytt och fräscht! 

Ikväll hann jag äntligen åka till gummors lilla mystroll. Stora killen som snart fyller ett år ❤️ 
(null)

(null)

Hann hänga upp några tavlor på sovrumsväggen idag också, nu börjar det bli mojsigt och hemtrevligt ⭐️
(null)

nya hemmet

alltså Ä N T L I G E N ser det ut som att någon bor här på riktigt. Förutom ikea-paket på fredag tänker jag inte bära upp en enda sak till för dessa tusen trappor. 
 
Alla tavlor ska ännu hängas upp så lite tomt ser det ut.. 
 
..men bättre än det såg ut imorse åtminstone haha 
 
 

300118

Igår var det en lång dag. Väldigt glad över att min validering av grundvårdspraktiken sammanfaller med denna flytt, då är det åtminstone en sak mindre att fundera på och jag kan lägga 100% på flytten. Det är även uppskattat och otroligt passande att Dan var ledig igår ☺️ 

Idag ska vi äntligen hämta allt från Örtis, sen kommer det kännas som hemma! Ser mest fram emot att få hämta min säng, sänggavel och soffan. 

Hoppas ni får en fin tisdag! 

Vardagsrum. Istället för vintrinskåp funkar även äppellådor. Kul att kunna flytta om dom, samtidigt som man kan ha vinglas och böcker på samma ställe utan att det ser dumt ut :) 
(null)

Detta är en typisk Marwin-grej. Badrumsmattan låg helt rakt men sen bäddar han till den som han tycker den ska vara, snurrar några varv och SEN kan han lägga sig. Så gör han med alla mattor, filtar, kuddar och fårskinn som han kommer åt haha 
(null)


Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow