Min ängel

Hur beskriver man en människa som verkligen betyder allt? Min farmor betydde verkligen världen för mig. Hon var min stora förebild. Den starkaste kvinnan i världen. En superwoman. Min idol. 

Cancer efter cancer, men jag kommer ändå ihåg hur hon alltid log. Jag kommer ihåg hur hon kämpade till sista sekund. 

Det är hemskt att säga, jag vet inte om det bara är jag, men åtminstone några gånger i veckan tänker jag "tänk om det här är sista gången jag träffar den här personen". Och det kan vara vem som helst. Det låter ju verkligen bedrövligt att tänka så. Men jag tror (åtminstone försöker jag) att verkligen uppskatta alla jag har runt om mig så mycket jag bara kan. Tycker jag om någon, så säger jag det. Tycker jag att någon är fin, så säger jag det. Jag älskar att pussa på mina vänner och berätta hur mycket jag tycker om dom. Det KAN vara den sista konversationen vi har. Jag vill inte lämna någonting osagt.
 
Så här har jag tänkt, flera gånger per vecka sedan jag förlorade min superwoman. Min förebild. För jag hatar varje sekund jag stred med henne, varje gång jag sa något dumt som jag egentligen inte menade och varje gång jag inte berättade för henne att hon var världens finaste och att jag älskade henne mest av allt i hela världen. Jag vet att hon egentligen visste att jag var(&är) så sjukt tacksam för allt hon gjorde. Men jag önskar att jag kunde få säga det en sista gång. Säga allt en sista gång.
 
Livet är inte rättvist. Men jag lärde mig att ta vara på varje sekund livet har att erbjuda. 
Världens finaste och mest omtänksamma människa fick lämna oss för tidigt. Jag önskar att du hade fått se var och vem jag är idag. Till stor del tack vare dig. Skulle behöva dina råd och uppmuntringar nu för att orka med allt. Men jag vet att du hejar på mig från andra sidan. Älskade farmor vad jag saknar dig. Lika mycket idag som för 7 år sedan. Vi ses sen himlens finaste ängel❤️
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow