080916

Fulle rulle i livet som vanligt. Har bl.a gjort ett jobb-byte, vilket såklart är en sjukt stor förändring i livet! 
Jag har nog aldrig någonsin fulgråtit så mycket över något som att måsta sluta på världens bästa Hildas Hus, men så är det när man inte har utbildning. Men I´ll be back.... :)
 
Jag som oftast stressar över det mesta(allt) har ändå känt ett visst lugn över att byta arbetsplats. Har ju inte riktigt vetat vart jag ska och vad jag vill men nu är jag riktigt säker på att allt kommer ordna sig till det bästa. Det viktigaste är ju ändå att man trivs med alla olika faktorer i livet och att det samspelar. 
 
På tal om utbildningar är det verkligen nära slutet nu. Hösten kommer bestå av nästintill bara delprov och i november börjar slutproven. Anmälan till internationella examen är inne och nu finns det ingen återvändo!! Auktoriserad Hud- och Spaterapeut 92 days to go.
 
Måndag- onsdag har jag faktiskt varit ledig, då blev det en trip till Norrtälje för att mysa med bästa klasskompis Malin och sedan åka till Stockholm och göra ett besök till Viktoriakliniken där man utför plasikoperationer. Sjukt häftigt att få vara med i operationssalen!
 
Lite bilder från de senaste veckorna i någon slags kronologisk ordning.
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow