200917

Jag tror jag svämmar över vad livet är fullt just nu. Veckorna flyger(!) förbi.
 
Vi bor i vår tillfälliga lägenhet och hoppas på att få flytta tillbaka till VÅR lägenhet i början på oktober. Hoppashoppas, för det känns verkligen konstigt att bo någon annanstans än hemma. Något positivt med renoveringen är att vi ska få välja nya tapeter, wohooo. Så sugen på att inreda.
 
I skolan är det full rulle. Blir bortskämd med självstudier mestadelen av veckorna, tungt sen när man ska infinna sig flera dagar(typ två) i rad kl. 8-16... haha
Det känns som vi har hur mycket inlämningsuppgifter som helst, och till på det försöker jag jobba så mycket jag orkar. Jag skulle verkligen vilja komma igång med träningen ordenligt igen, men jag vet inte ens vilket gym jag ska välja. Ni hör ju, det är lite kaos just nu. 
 
Jag har iaf fixat min första kalender på säkert 4år. Har alltid älskat kalendern i min telefon, men den blir för full för att jag ens ska se vad det står haha. Så nu får det bli en riktig gammal hederlig papperskalender!
Gjorde den på personligalmanacka och valde självklart en av mina favoritbilder av Tove Frank till framsidan!
 
65 dagar till semester.... 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow