SKOLVECKA13

Denna skolvecka hade vi mycket nytt!
 
Epilering var det första. Det är "permanent"(man kan dock aldig helt garantera) hårborttagning. Där man går ner med en väldigt liten nål i hårsäckarna. Högfrekvent växelström slås på till nålens spets och värmen skadar hårsäcken så att hårstrået inte kan växa ut igen. 
 
I salongen hade vi lite luckor mellan kunderna så vi gjorde Cellox(IPL) på varandra. Permanent hårborttagning med intensivt pulserat ljus. Sjukt rolig behandling då man ser resultat inom tre veckor, det känns bara lite varmt på huden samt att det är roligt och går snabbt att utföra!
 
Nu har vi även teorin för holistisk helkroppsmassage avklarad. Så nästa lektion ska vi börja träna på varandra. Ser SÅ fram emot det. 

Det kommer bli en himla rolig vårtermin och nu har vi de flesta proven överstökade, så förhoppningsvis blir den även rätt lugn :) 

Epilering/diatermi
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow