30.1

Trots att det var helt okända människor jag började i klass med, trots att vi bara gick en vecka och trots att det bara gått en vecka sen jag kom hem så saknar jag dom. Saknar hela skolan! Känns verkligen som rätt utbilning för mig 
 
Nu när jag börjar få grej på ryggen igen ska jag försöka komma igång med träningen (undrar hur många gånger jag skrivit det i mitt liv ..?) 
Har lovat mig själv att ge mer tid åt hästarna och försöka planera ännu bättre, planera mer ensamtid så jag inte stressar ihjäl mig som 19åring. 
 
Har kommit in i "nya" lägenheten riktigt bra. Känns riktigt skönt med sitt alldeles eget ställe trots att jag saknar både förra lägenheten och Bia varje dag 
 
 
Måste även ipsa om min klasskompis Teresas blogg. Teresa bloggar för ELLE och är L´Oréal Paris oficiella make up artist i sverige sedan typ 5 år tillbaka. Så.Coolt. Tro mig, hon kommer bli bombad med smink och hårfrågor under dessa två år :) 
 
 
 Kom ihåg mig?
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow