2018 - GOALS

Hatar ju nyårslöften, bättre att kalla det mål! Här är mina mål för 2018
 
  • Köpa, eller åtminstone planera hundköp. Hitta en passande kennel osv. Även spara till hund!
  • Mer egentid. Kan gälla vad som helst vet inte riktigt vad ännu.. Baka mer, ta mig mer tid till att fara ut och springa kanske
  • Denna kommer bli svår; spendera mindre tid på telefonen. 
  • Klara läkemedelsmatten på vårterminen haha. Nej men; fixa skolan, göra bra ifrån mig! 
  • Gör ett nytt försök på att ha snittblommor hemma. Köpte en ny jäättestor vas för ett tag sen. Den ska alltid stå framme och alltid ha något fint i sig. Punkt.
HEJJA MIG!
 

271217

Har haft en lugn och mysig jul. Hängt med fina och fått fina saker. 
 
Igår tröttnade jag på vår konstant barrande gran och alla tomtar överallt så jag kastade ut allt som skriker 'jul'och sparade stjärnor och "vinterpynt". Tror granen mådde dåligt för att vi har väldigt varmt i lägenheten.. Och jag tycker ju om att ta in den tidigt för att få julfeelis. 
 
Nu är det hundra procent fokus på nyår iaf, vi ska fira med syrran och några ur hennes gäng i våra föräldrars lägenhet. Tror det kommer bli riktigt roligt! Då jag inte är någon kock så paxade jag att fixa dukningen... Har många fina ideer 
 
Här är min jul i bilder!
 
uppesittar
 
julafton
 
julklapp
 

211217

Igår fick jag äntligen jullov. Jag är sjukt stolt över min insats i denna kurs; jag troor att jag kaanske lyckas få VG. Åh, hejja mig! 
 
Tänk att det är julafton på söndag. Jag har ju alltså sett fram emot den här veckan typ hela hösten och nu har jag lite svårt att njuta när den väl kommer, då det är hundra saker att tänka på, OCH jag bokade in jobb. 
 
Imorgon fyller Dan 30 år. Vilket är helt sjukt eftersom han just var 27. Vi är ju inte några partyprissar direkt, utan våra familjer kommer över på kaffe bara :) Jag har bakat halva dagen och jobbat resten av dagen idag. 
Imorgon är det full rulle med handling, bakning, kaffebesök, julklappsbyten osv. Detsamma gäller lördagen, + vår traditionsenliga uppesittarkväll. 
 
Jag har jullov till 3/1 och ska försöka ta det lugnt(inte jobba så mycket) och njuta av ledigheten. 
 
Det enda jag saknar nu är SNÖN!? 
hjärta
 
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow