studentkryssning

klev av baltic queen för typ 16h sedan och har sovit sen dess hehe. Kryssningen var jätte bra och Tallinn var fint! Det var t.o.m fint väder :)

Jag delade hytt med Timjan och vi hängde i discot, sov nån timme, gick av båten, drog en hesse och en fika(fikade längre än vi turistade i tallinn haha), sen köpte vi sprit och gick till båten för att bada bastu och pool :) så mysigt!! Åt buffé på båten och sen var det party till kl 5, då vi klav av båten...

Tack alla för 28 trevliga timmar, megatack till de som ordnade resan :) 
 

27/3

hade just min sista lektion i lusse. känns så galet konstigt men sååå braaa!

Skjutsade hem HB efter det och helt plötsligt säger hon "men vaFAN, vi far ju till Tallinn IMORGON!?"(studentkryssning) kände packångesten komma krympandes. Kryssar ju inte jääätte ofta, vad tar man med sig för 28 timmar!? underkläder å en tandborste?

På måndag börjar jag jobba och det känns BRA! Har förövrigt varit godisfri typ en vecka nu. Har märkt att det är svårare att sluta med skit-/snabbmat än godis ... 

  


what defines us is how well we rise after falling

Det finns så många gånger under min någorlunda "korta" livstid som jag har tyckt att ALLT är fel. Inte i perioder om dagar/veckor utan perioder som varat månader. Vissa av dom perioderna har jag låtsas som ingenting och andra perider har jag inte ens rört mig utanför huset.

Jag kan känna igen mig i allt som alla osäkra tonåringar skriver och jag blir så ledsen. Jag vill bara säga till dom, och även till Mia14år, allt kommer att lösa sig! Du kommer hitta din plats i livet, du kommer lyckas. Man måste förlora för att kunna vinna, man måste bara tro på sig själv!

Jag hade ingen aning om vad jag ville göra av mitt liv, jag kände inte ens igen mig själv ibland, och jag kom inte överrens med någon. Jag ifrågasatte varför jag ens existerar. Jag var arg på mig själv och det gick ut över andra. 

Idag ser jag tillbaka och jag är glad för varje sekund av livet. Livet har verkligen testat mig dagligen sen jag blev till, jag har ramlat om och om igen men jag har stigit upp varenda gång. Jag har lärt mig mer av mig själv än jag lärt mig av 13 år i skolan. Jag har inte lärt mig genom att sitta tyst och följa strömmen. Jag har gått mot strömmen, frågat och tjaffsat mig fram och trampat på många tår längs vägen. Men INGEN kan säga att jag inte kämpat för att stå där jag står idag, jag är stolt över mig själv. Det är ord Mia14 år inte ens skulle kunna tänka sig att säga. 

Jag tar studenten om 68 dagar(!?), jag bor i en superduper fin lägenhet med en superduper fin sambo, jag har fått ett jobb(!!!!), att jag ens tog mig till 18 år är anmärkningsvärt.. Jag har världens finaste vänner som jag älskar och litar på. Jag är exakt där jag vill vara och njuter av varje sekund av livet.

 Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow