271017

Idag är det bästa dagen.
 
Imorse fick vi reda på att det är färdigt kaklat och att vi får flytta in SENAST på onsdag. HalleLUJAH. Jag har sedan suttit och svurit över en hemtenta, som jag hade förväntat mig att skulle vara konkret osv eftersom det är anatomi vi läser. Den var allt annat än konkret kan jag säga. De första 6 uppgifterna var ingen fara, men sen.... Nåja. Jag kämpade på i ungefär sex timmar, sen lämnade jag in och åkte till sväris på middag. 
 
Här är våra nya tapeter!! Vet faktiskt helt ärligt inte hur jag ska kunna hålla mig från att åka dit i helgen och börja fixa, men jag får väl helt enkelt tvinga mig själv att låta bli haha. 
 
Exakt som jag ville ha dom. ååååååhhhh
 
 
 

feels

Gift. Vissa människor är inget annat än gift. 
 
I början känner man sig lite tom, som att något fattas. Saker påminner om gamla minnen man har tillsammans. Efter ett tag tänker man inte på dessa minnen längre, utan man blir arg av påminnelsen. Irriterad när man hör deras namn, irriterad över att man "slösat tid", irriterad över att man "var dum nog". 
 
Men tillsist är allt som bortblåst. Det enda som finns kvar är några dammiga bilder utskrivna från ifolor i en gammal låda, och jag tänker inte ens titta på dom. Det är vad du är för mig. Det är vad NI är för mig.
 
Det var en lärdom. Och jag kommer att helna. Det KOMMER att kännas som en sten av bullshit fallit från mina axlar, jag lovar, och det är bästa jävla känslan. Varje gång jag blir sviken är det ett steg närmare ett starkare JAG. Tvekar du ens på om det är någon du vill ha i ditt liv, säg hejdå med en gång. Min mamma säger alltid "slösa inte tid på idioter". Nä just det, jag gör inte det längre, jag har redan gjort det misstaget så otroligt många gånger. Starkare och starkare. Tack&hejjjj
 

matlagning

Jag har aldrig tyckt om matlagning. Jag tycker ju typ inte om att äta heller så det kanske inte är så konstigt. Är ganska konservativ och har svårt att testa nya saker, äter ju t.ex. nästan alltid samma sak på restaurang om det är en restaurang jag besökt tidigare. 
 
Nu på senare tid har jag bestämt mig för att våga testa nya saker, framför allt då att laga nya saker. I somras började jag laga mat med mina egenodlade kryddor, och blanda i saker som jag kanske inte "äälskar" annars, t.ex. majs. Det smakar ju ingenting och därför köper jag sällan hem det. Jag är ingen fan av lök, men det är Dan, så jag lägger ofta till det för hans skull, och nog blir det lite godare :)
 
Överlag har vi blivit ganska enformiga i maten, och det försöker jag vända på. Har insett att man kan ha teriyaki till typ allt!! Godast. Tacos(tortillas) är vi sämst i världen på att äta haha. Dans innehåller: Köttfärs, ost, rå gul lök, gräddfil och hot-sås. Min: Köttfärs, ost, gräddfil och gurka. 
 
Bakning har jag alltid tyckt om. Dock glömmer man ju lite knep när man inte gör det konternuerligt, men en sak jag aldrig glömmer är farmors nr1 regel vid bakning; är det bakpulver i smeten så öppna inte ugnen under gräddning!
 
 
 
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow