180816

Jag är hemma! 
 
Det blev en kort skolvecka för min del, kände att jag bara inte orkade. Sen var min lärare sjuk igår så jag hann hem med tidiga båten istället för sena, SÅ skönt. Har fått några projektarbeten till gjorda och känner mig duktig. Känns verkligen som att jag kommer klara detta, och nu är det 113 dagar kvar till diplomutdelning, varav jag ska befinna mig i skolan 34 av dom dagarna. Vilket ju nog är galet nära examen. 
 
När jag kom hem igår städade jag upp hela lägenheten och körde några maskiner tvätt, har fortsatt i samma spår idag. Är nog allt lite knäpp, men jag älskar att städa och det gör mig ingenting att en ledig dag går åt till det. Känslan då man slår sig ner med en kopp kaffe i soffan när allt är klart, den är oslagbar. Som ni vet så älskar jag vårt hem....
 
Köket är det senaste jag snöat in mig på. Önskar mig en ny tallriksservis. 
 
 
Är väldigt tacksam över att ha en hyreslägenhet som är helt vit. Klart jag helst skulle vilja ha någon fondvägg eller så, men hellre vitt än fula tapeter. Måste tipsa om ett inköp jag gjorde på Lagerhaus i juni, det är denna kakeldekor. Piffar till det enkla tråkiga köket, superlätt att få på plats och den var inte dyr! 
 


Elin    •     •   http://elinlarsson.forme.se

Men så fint du har det! har tänkt köpa liknande tavlor, så fräna!


Kom ihåg mig?
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, är sambo med Dan, hatar kroppskomplex och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow