010418

Vilken påskhelg det varit hittills, bara mys och skratt! 
 
Igår var vi på middag till Dans mamma med hela hans familj. Roligt, gott och fint! Marwin fick en ny leksak av sin "fammo", en elefant, som han nu vägrar släppa haha. Senare på kvällen kom Timjan till oss och vi drack skumpa, pratade gamla minnen och fixade oss i flera timmar före vi gick ner på stan till krogen! Där dansade vi och hade kul, det var min första utgång på nästan ett år. Mitt slutgiltiga utlåtande av det hela är att det är kul att gå ut, men ingenting jag saknar att göra ofta liksom. 
 
Idag blev det långprommis med Marwin och sen kom min faster på kaffe, nu har jag intagit soffläge med chips och dipp. Hoppas ni haft en bra påsk!
 
 
Marwin är den mest underhållande hund jag någonsin träffat. Han hittar på nya saker nästan varje dag. Denna liggstil är tydligen den senaste.
 Kom ihåg mig?
Mia Gustafsson heter jag. Jag är utbildad hud- & spaterapeut och studerar till sjuksköterska. Jag har ett stort intresse för inredning, hatar kroppskomplex, har en mops, tränar en travhäst och tycker om att skriva. Min blogg handlar kort sagt om huden och livet.

Follow